en

Aktiviteetit

Tiesitkö, että Suomi on yksi maailman puhdasilmaisimmista maista? Luonnossa liikkuessamme ja aikaa viettäessämme saamme siis hengittää puhdasta, raikasta ja terveellistä ulkoilmaa.

Suomalainen luonto antaa myös upeat puitteet rentoutumiseen ja arjen keskellä pysähtymiseen. Hyvinvointiohjelmissa hyödynnämme luonnon rauhaa ja terveysvaikutuksia. Tule kokemaan esimerkiksi Wellbeing365 Riippumattorentoutus tai vaikkapa Metsäkylpy, jonka aikana oppaamme auttavat sinua löytämään luontoyhteyden ja kokemaan sen. Koe uusia elämyksiä ja nauti luonnosta kanssamme!

Muita hyvinvontiohjelmia, luontoaktiviteetteja ovat mm.

  • Metsäterapia Kreivittären jalan jäljissä
  • Terapiapolku
  • Lyhtyvaellus (sopii myös lapsille)
  • SUP-lautailutunti

Valitse ryhmällesi sopivin hyvinvointiohjelma, luontoaktiviteetti, tarjonnastamme. Aktiviteetit sopivat tyky päivään, tiimihengen nostattamiseen tai rentouttavaksi ohjelmanumeroksi ystävien kesken yhteiseen päivään.

Tutustu kaikkiin hyvinvointiohjelmiin ja -tuotteisiin verkkokaupassamme https://wellbeing365.johku.com/ Saat varattua ja ostettua niitä kätevästi itsellesi tai isommalle ryhmälle. Poikkeuaikana huomioimme THL:n ohjeistuksen ryhmäkoosta, turvaväleistä sekä aktiviteettien toteuttamisen turvallisesti ja asetettujen sääntöjen puitteissa.