en
Varaa Huone tai Sviitti

Varaa hotellihuone Mikkelistä

MAJOITU KARTANOHOTELLISSA

Varaa majoitus tästä https://wellbeing365.johku.com/

Herkkää vanhan ajan tunnelmaa.

1856 rakennetussa Kartanohotellissa yövyt romanttisissa tunnelmissa. Kartano on peruskorjattu vuonna 2005 ja kaikissa huoneissa on kylpyhuone ja suihku, kuivauspatteri, hiustenkuivaaja, vedenkeitin puhelin, TV ja langaton verkko. Osassa huoneita on lisävuodemahdollisuus.

Kartanon yläkerran 14 rauhallista huonetta on sisustettu yksilöllisesti. Ne majoittavat yhteensä 23 henkilöä: tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita sekä sviitti. Saimaa-näköalalla olevat parvekkeet löytyvät sviitistä sekä kahdesta yhden hengen huoneesta. Sviitissä on lisäksi pieni jääkaappi ja keittolevyt ja se on kätevästi yhdistettävissä viereiseen kahden hengen huoneeseen. Sviitissä nukut makoisat unet parivuoteessa.

Hotelliasiakkaiden vastaanotto sijaitsee hotelli Rusthollissa Kartanoa vastapäätä.

Huoneet ovat asiakkaiden käytössä tulopäivänä klo 14.00 alkaen ja huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

MAJOITU HOTELLI RUSTHOLLISSA

Varaa majoitus tästä https://wellbeing365.johku.com/

Voit varata majoituksen myös sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 400 517 442.

Nykyaikainen hotellimme tarjoaa asiakkaillemme viihtyisän vaihtoehdon.

Vuonna 2011 rakennetussa hotellissamme on moderni ja rentouttava tunnelma. Hotellin saunaosasto hemmottelee omalta osaltaan asiakkaitamme. Saunatuvan terassilta aukeaa näkymä kauniiseen maalaismaisemaan.

Hotelli Rusthollissa on 32 huonetta n. 70 henkilölle. Yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi on kaksi luxus-sviittiä, joissa on iso parivuode, tilava parveke, poreamme ja vuodesohva. Sviittien vakiovarusteisiin kuuluvat myös kylpytakit ja -tossut sekä silitysrauta ja -lauta.

Huoneet:

  • Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kylpyhuone ja suihku, kuivauspatteri, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, tallelokero, puhelin, TV ja langaton verkko. Osassa huoneita on ns. tuolisänky lisävuoteena.
  • Osassa huoneita on lisäksi minikeittiö (jääkaappi, mikro ja astiat 4:lle), vaatteiden kuivauskaappi, parveke tai terassipiha.
  • Rusthollin tiloissa esteetön kulku sekä kaksi invahuonetta.
  • Huoneet ovat asiakkaiden käytössä tulopäivänä klo 14.00 alkaen ja huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.